Herfstvakantie bij Aqua-State: Gezelligheid en avontuur voor het hele gezin

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om samen met de kinderen te genieten van een heerlijk weekje of weekend weg. Bij Aqua-State Vakantiewoningen hebben we de perfecte omgeving voor een ontspannen en avontuurlijk uitje. Of je nu houdt van fietsen, varen of gezellig samen spelletjes spelen, wij bieden voor ieder wat wils.

Ontdek de prachtige omgeving op de fiets

De herfst is de ideale tijd om de natuur van Friesland te verkennen. De temperaturen zijn vaak nog mild en de kleurrijke herfstbladeren maken elke fietsroute een feest voor het oog. Neem de kinderen mee op een mooie fietstocht langs de Friese wateren en dorpen. En wat is er nu leuker dan onderweg even pauzeren voor een patatje of een ijsje?

Na zo'n actieve dag in de buitenlucht hebben de kinderen vast trek in een lekkere maaltijd. Wat is hun favoriete keuze na een dag vol plezier? Juist, pizza! Gelukkig ligt pizzeria La Gondola in Lemmer op steenworp afstand van onze vakantiewoningen. Hier kun je genieten van een heerlijke pizza in een gezellige sfeer, de perfecte afsluiting van een dag vol avontuur.

Varen in de herfst: Ontdek het charmante Sloten

Heb je zin in een waterrijk avontuur? De herfst is ook het perfecte seizoen voor een ontspannen dagje sloep varen. Vanuit Lemmer ben je in slechts anderhalf uur in het pittoreske Sloten, een van de kleinste steden van Nederland. Hier kun je de prachtige oude molen bewonderen en een wandeling maken door de sfeervolle straatjes van dit historische stadje. En na zo'n verkenningstocht smaakt een kopje koffie met vers appelgebak bij restaurant De Mallemok, gelegen in een prachtige oude boerderij, nóg beter. Dit is de ultieme plek om even op te warmen en te genieten van de Friese gastvrijheid.

Ouderwets gezellig: spelletjesavond met Yahtzee

Tijdens de herfstvakantie draait het natuurlijk niet alleen om buitenactiviteiten. Gezelligheid binnen is minstens zo belangrijk! Bij Aqua-State begrijpen we dat. Daarom krijgt elk gezin dat in de herfstvakantie bij ons een vakantiehuis boekt een gratis spelletje Yahtzee cadeau. Wat is er nu leuker dan samen met het hele gezin aan tafel te zitten, lekkere hapjes op tafel en een ouderwets potje spelletjes spelen? Dit zorgt gegarandeerd voor veel gezelligheid en gelach.

Geniet van de herfst bij Aqua-State

Bij Aqua-State Vakantiewoningen ben je verzekerd van een heerlijke herfstvakantie, vol activiteiten voor het hele gezin. Of je nu de natuur wilt ontdekken, de Friese wateren op wilt gaan of samen wilt ontspannen met een spelletje en wat lekkers: wij zorgen ervoor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt.

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw herfstvakantie bij Aqua-State. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×