Ontdek het prachtige Lemmer in de herfstvakantie met Aqua-State

De herfstvakantie staat voor de deur en wat is er nu fijner dan er even tussenuit te gaan? Bij Aqua-State in Lemmer, Friesland, kunt u genieten van een ontspannen verblijf in een van onze schitterende vakantiehuisjes. Met meer dan 50 unieke vakantiehuisjes aan het water, sommige zelfs met een eigen aanlegplaats, biedt Aqua-State alles voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. Daarnaast zijn honden in de meeste van onze huisjes ook van harte welkom, dus uw trouwe viervoeter kan gezellig mee op vakantie!

Herfst in Lemmer: De perfecte bestemming

Lemmer is in elk seizoen prachtig, maar de herfst heeft iets bijzonders. De bladeren aan de bomen kleuren rood, oranje en goud, en er hangt een frisse zeebries. Dit maakt Lemmer de ideale plek om lekker uit te waaien op het strand of een mooie wandeling te maken door het pittoreske oude centrum. Vanuit uw vakantiehuisje aan het water is het een klein stukje fietsen naar het centrum van Lemmer, waar u kunt genieten van de unieke sfeer van deze historische vissersplaats.

Bent u een fietsliefhebber? Dan biedt de omgeving van Lemmer prachtige fietsroutes door de Friese natuur. Verken de nabijgelegen bossen, het uitgestrekte IJsselmeer of de weidse polders. Een fietsvakantie is een geweldige manier om Friesland in de herfst te ontdekken. En als het weer even tegenzit, kunt u altijd terugkeren naar de warme gezelligheid van uw vakantiehuisje bij Aqua-State. Bekijk ons ruime aanbod vakantiehuizen en vind uw perfecte verblijf voor de herfstvakantie hier.

Activiteiten en ontspanning in Lemmer

In en rondom Lemmer is er genoeg te beleven, voor jong en oud. Naast strandwandelingen en fietstochten kunt u ook een bezoek brengen aan het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld dat nog in werking is. Dit UNESCO-werelderfgoed is een absolute aanrader. Liever een dagje winkelen? Dan biedt Lemmer ook diverse boetiekjes en speciaalzaken. Na een dag vol activiteiten kunt u neerstrijken in een van de vele gezellige horecagelegenheden. Of u nu zin heeft in een uitgebreid diner of gewoon een lekker bokbiertje na een wandeling, er is voor ieder wat wils.

Wilt u alvast meer weten over wat er te doen is tijdens de herfstvakantie in Lemmer? Kijk dan op onze speciale pagina voor herfstvakantie en ontdek wat Friesland te bieden heeft!

Gezelligheid in uw vakantiehuisje

Een vakantie hoeft niet altijd bomvol activiteiten te zitten. Soms is het heerlijk om gewoon in uw vakantiehuisje te blijven en te genieten van de rust en het comfort. Bij Aqua-State zijn al onze vakantiehuisjes compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Maak een warme kop thee, pak een goed boek of speel een gezelschapsspel met het gezin. De avonden kunnen fris zijn, maar met een gezellige spelletjesavond maakt u samen onvergetelijke herinneringen.

Onze vakantiehuisjes aan het water bieden bovendien een prachtig uitzicht, zelfs op regenachtige dagen. Vanuit uw woonkamer kunt u genieten van de voorbijvarende bootjes en de rust van het Friese landschap. Bovendien is het huren van een vakantiehuisje een ideale manier om verantwoord en veilig vakantie te vieren. U heeft uw eigen ruimte en kunt zo optimaal genieten van uw vakantie in eigen land.

Boek uw herfstvakantie bij Aqua-State

Heeft u al zin gekregen in een heerlijke herfstvakantie in Lemmer? Bij Aqua-State hebben we nog diverse vakantiehuisjes beschikbaar voor deze periode. Of u nu op zoek bent naar een knus huisje voor twee, een familiehuis of een luxe villa met aanlegplaats, er is altijd een passend vakantiehuisje voor u.

Bekijk ons complete aanbod aan vakantiehuisjes hier en boek vandaag nog uw perfecte verblijf voor de herfstvakantie!

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×