September E-Bike ACTIE

De zomer is voorbij maar het weer is nog zalig. Heerlijke temperaturen tussen de 15 en 25 graden. Geen overvolle terrassen meer, maar altijd een plekje op je favoriete terras aan het water.

September is de maand bij uitstek voor een fietsvakantie. Super last-minute deals maken het nog aantrekkelijker om te kiezen voor een actieve fietsvakantie samen met je partner. Of neem gezellig vrienden mee op vakantie. Friesland is in september op zijn allermooist. Na een gezellig ontbijt op het terras aan het water van je eigen bungalow, stap je op je e-bike en ontdek je elke dag weer een andere fietsroute. Aan het einde  van de week heb je vele Friese Dorpjes en stadjes bekeken. Rondje Grote Brekken en dan koffie op het terras van de Mallemok is absoluut de favoriet van iedereen.

Aqua-State heeft 50 prachtige vakantiehuizen aan het water. De vakantiewoningen zijn te huur vanaf 3 nachten. Boek je een hele week dan hebben wij een geweldige SEPTEMBER actie. Hele week 2 E-Bikes voor 125,- Euro.

Na een dagje heerlijk fietsen op een e-Bikes even uitpuffen en opfrissen. Want er wacht een gezellig terras aan het water op jullie. Nog even lekker buiten eten aan het water kan in Lemmer bij Fem aan het Dok, Brasserie 14 en bij Lenna. Dan kun je met een heerlijk koud drankje nog even nagenieten van je fietstocht.

Een bezoekje aan het strand van Lemmer mag zeker niet ontbreken. Je kunt langs de dijk fietsen met uitzicht over het IJsselmeer. Ook hier kun je even een pitstop maken bij Beachclub Lemmer.

Aqua State vakantiewoningen
Aqua-State vakantiewoningen

Brekkenweg 10
8531 PM Lemmer

Bel: 06-28470224
Stuur een email

Abonneer op onze nieuwsbrief
Het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en last minutes.
© Aqua-State Vakantiewoningen. Realisatie: Internet360.nl
×